Engelli Koordinasyon Merkezinin Yer Teslimi Yapıldı

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan Engelli Koordinasyon Merkezinin Derneklere Teslimi törenle yapıldı.
Teslim töreni Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'nın katılımıyla gerçekleşti. Şanlıurfa da bulunan bütün engelli derneklerinin katıldığı programda engelliler ve aileleri bir araya geldi. Türkiye'nin en kapsamlı engelliler koordinasyon merkezine kavuşan engelliler sevinçlerini Davul zurna eşliğinde halay çekerek gösterdiler.
Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba programda yaptığı konuşmada'' Ben sizinle gurur duyuyorum.31 Mart' Saat 17.00 kadar ben sizlerin emrinizde olacağım. Bu bir veda konuşması bir yerde ama ben sizlerin her zaman yanınızda olacağım '' dedi.

Türkiye'nin en kapsamlı engeliler koordinasyon merkezi Şanlıurfa'da 14 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Şanlıurfa'daki 10 binlerce engelliye umut olan Şanlıurfa Belediyesinin Engeliler Koordinasyon Merkezinin temeli 11 Mayıs 2013 tarihinde atılmıştı. İçerisinde, Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Çok Amaçlı Salonu ve Park Bahçesi bulunan Türkiye'nin en kapsamlı Engeliler Koordinasyon Merkezi nin toplam alanı 14 bin metrekare. 5 milyon TL'ye mal olan Engelliler Koordinasyon Merkezinden Şanlıurfa'daki bütün engeliler yaralanacak. Engeliler Koordinasyon Merkezinde, Görme, işitme, bedensel, zihinsel engelliler ile ailelerine ve Engelli derneklerine de hizmet vermeye başladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ