Görme engelli Türkiye Şampiyonası Seydişehir'de

Türkiye halter şampiyonasına ülkemiz genelinde 120 sporcu ve 50 teknik kurul ile hakem katılacak olup, burada dereceye giren sporcular görme engelliler arası Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceklerdir. Seydişehir genelinde hatırlanmak bir gün değil her gün projesi ile bin 17 engelli vatandaşımıza ulaşılmış olup, bu tür etkinliklerle de engeli olan vatandaşlarımızın neler yapabileceğini görmekteyiz. Yılın belirli gün ve aylarında değil yılın her günü onların yanlarında olduğumuzu göstermek açısından önemli bir organizasyon gerçekleşecek olup, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kandemir ise, “Türkiye Görme Engelliler Federasyonu kurulduğu tarihten bu yana bir ilçede ilk defa yapılacak bir faaliyet olup, Kaymakam Beye ve Belediye Başkanımıza sporcularımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. -->



Şampiyonaya katılacak sporcular Cuma akşamından Seydişehir’e gelecek. Cumartesi ve Pazar günü saat 10.00'da başlayacak müsabakaların ödül seremonileri ise Cumartesi ve Pazar günü saat: 14.00'da yapılacak.

Kaynak: http://www.hakimiyet.com/spor/gorme-engelli-turkiye-sampiyonasi-seydisehirde-h87711.html#ixzz2XbWwwAfd
Follow us: @hakimiyet42 on Twitter | Hakimiyetgazetesi on Facebook

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ