Gönül elçileri 8 engelli vatandaşı sevindirdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde gönül elçileri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'un eşi Sülün Pamuk’un başkanlığındaki 'Toplumu Kalkındırma Projesi' tamamlayan gönül elçileri; 11 Mayıs Anneler Günü münasebeti ile düzenlenen çay partisinde elde edilen gelir ile engelli çocuklara yardım yapılması kararını aldı. Gönül elçileri ihtiyaçlarını önceden belirledikleri; 8 engelli vatandaşa hasta yatağı, ev eşyası ve gıda yardımı yapılması konusunda çalışmalara başland



Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde gönül elçileri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'un eşi Sülün Pamuk’un başkanlığındaki 'Toplumu Kalkındırma Projesi' tamamlayan gönül elçileri; 11 Mayıs Anneler Günü münasebeti ile düzenlenen çay partisinde elde edilen gelir ile engelli çocuklara yardım yapılması kararını aldı. Gönül elçileri ihtiyaçlarını önceden belirledikleri; 8 engelli vatandaşa hasta yatağı, ev eşyası ve gıda yardımı yapılması konusunda çalışmalara başlandı.

İyiliğin, yardımlaşmanın ve acıları toplum olarak paylaşmanın önemine vurgu yapan Gönül Elçileri Başkanı Sülün Pamuk, ”Anneler günündeki çay partisinde elde ettiğimiz geliri engelli ailelere dağıtmak için yola çıktık. Gönül Elçileri olarak ailelerin durumlarını inceliyip ihtiyaç listesi oluşturduk. 8 aile tespit edilerek elde edilen gelirin tamamını bu ailelerin yardımı için kullandık. Bu kapsamda 8 engelli vatandaşa hasta yatağı, ev eşyası ve gıda yardımı yapıldı. Bu çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve gönül elçisi diğer arkadaşlarıma beni bu konuda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

-->

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ