GAZİEMİR'DE 'ENGELSİZ' PİKNİK

İZMİR   Gaziemir'de yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlar belediyenin düzenlediği piknikte gönüllerince eğlenerek bahara merhaba dedi.
Aileleriyle birlikte pikniğe katılan engelli ve yaşlı vatandaşlar, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Şenol'la fotoğraf çektiren katılımcılar, istek ve önerilerini ileterek hayatlarında ki engelleri kaldırdığı için Başkan'a teşekkür etti.


Engelli ve yaşlıları evlerinden çıkarmak için düzenlenen piknik sayesinde onların sosyal hayatla buluşması sağlandı. Piknikte yeni arkadaşlıklar edinen ve doğayla baş başa zaman geçirme şansı bulan katılımcılar, belediyenin 'Evde hasta ve yaşlı bakım' hizmetine duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Gaziemir Belediyesi'nde Boccia kursuna devam edenlerin de katıldığı piknikte, kursiyerler Başkan Şenol'la Boccia maçı yapma şansı buldu. Başkan Şenol'u karşılarında görünce sevinçlerini gizleyemeyen sporcuların mutluluğu, Başkan Şenol ile maç yapınca iki katına çıktı. Başkan Şenol'un katıldığı Boccia maçında İl Genel Meclis Üyesi Uğur Yelekli ve Boccia İzmir İl Sorumlusu Metin Çınar da ter döktü.
http://www.haberflash.com/GAZIEMIRDE-ENGELSIZ-PIKNIK-102895.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ