Engelliler Şanlıurfa'da Neşet Ertaş Türküleriyle Eğlendi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği gezi programı ile Şanlıurfa'ya giden engelliler, sıra gecesinde Neşet Ertaş'ın türküleriyle eğlendi.


"Birlikte Çalışalım Güvenle Yaşayalım Projesi" kapsamında 3 gün boyunca Şanlurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezen 12 engelli için sıra gecesi programı da düzenlendi.

Gecede, mahalli sanatçıların söylediği Neşet Ertaş türküleriyle eğlenen engelliler, Kırşehir'de dönüşlerinde Emniyet Müdürü Mustafa İncebay tarafından çiçeklerle karşılandı.

Polisevi'nde engellileri karşılayan İncebay, teşkilat olarak her zaman onların yanında olacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Birlikte Çalışalım, Güvenle Yaşayalım Projesi kapsamında engelli vatandaşlarımızı tarih ve turizm açısından önemli şehirler arasında yer alan Şanlıurfa ilimize geziye gönderdik. 3 gün oraları gezme fırsatı buldular. Görevim dolayısı ile uğurlamada bulunamamıştım. Bugün karşılamak için geldim. İnşallah buna benzer projelere devam edeceğiz."

Engelliler de Şanlıurfa'ya hiç gitmediklerini ifade ederek, gezi programı düzenleyen Mustafa İncebay'a teşekkür etti. Maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarını evden çıkarmakta zorlandıklarını dile getiren engelli yakınları ise düzenlenen gezi dolayısıyla çok mutlu olduklarını kaydetti. -

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ