Doğanlar Ford Bayi’nden “Engelli Dostu Okul”

Gaziantep Doğanlar Ford Bayi, Koç Holding tarafından yürütülen ve tüm Koç şirketleri ile bayilerinin desteklediği “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” kurumsal sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, Aliye Ömer Battal İlkokulu’nun engelli çocuklara uygun hale getirilmesi için yenileme çalışmaları yapıyor
.
Ford Show etkinliklerinde “1 Ford Dene Engelliler İçin 1 Okul Yenile” test sürüşüne katılan Gaziantepliler de, okulun yenilenmesine destek oldu.
11 yıldır aralıksız Türkiye otomotiv sektörünün liderliğini elinde bulunduran Ford’un Gaziantep bayisi Doğanlar Otomotiv, Koç Holding’in “Ülkem için Engel Tanımıyorum” sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, Aliye Ömer Battal İlkokulu’na engelli öğrenciler için engelli tuvaleti, rampa, trabzan ve sınıf düzenlemesi yaptırıyor.
Doğanlar Otomotiv’in, 01 - 05 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Ford Show etkinliklerinde, “1 Ford Dene Engelliler İçin 1 Okul Yenile” test sürüşüne katılanlar “Engelli Dostu Okul”a destek verdi. Gaziantep Doğanlar Ford bayi de, destek veren hemşerilerine sertifika dağıttı.
Ayrıca, Gaziantep Aliye Ömer Battal İlkokulu’nda Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) tarafından farkındalık eğitimi verildi. Farkındalık eğitiminde öğrencilere; engelliliğin ne olduğu öğretildi ve engellilerin sorunlarına nasıl doğru yaklaşım gösterebileceklerinin yöntemleri anlatıldı.
Koç Holding tarafından yürütülen ve tüm Koç şirketleri ile bayilerinin desteklediği “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” kurumsal sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında; Gaziantep’in yanı sıra Konya, Şanlıurfa, Sivas, Ordu, Kocaeli, Edirne, Çanakkale ve Muğla’daki Ford bayileri de, illerindeki birer okulu “Engelli Dostu Okul” haline dönüştürecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ