Engellilere Gökyüzünde Engel Yok

Adana Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Uri, 26 Mayıs Pazar günü her yaş grubundan engelli vatandaşları ‘Tandem’ adı verilen çift kişilik yamaç paraşütüyle uçuracaklarını söyledi.

Uri, yaptığı açıklamada, 26 Mayıs Pazar günü Adana Menekşe Köyü göl kıyısı mevkisinde, 15.00 - 19.00 saatleri arasında engellilere çift kişilik yamaç paraşütüyle uçuş yaptıracaklarını belirtti.


Görme, işitme, konuşma ve diğer bedensel engellilere yönelik olarak düzenlenen uçuş etkinliklerinin,‘Tandem’ adı verilen çift kişilik yamaç paraşütüyle gerçekleştirileceğini söyleyen Uri, uçuşlarının son derece emniyetli ve bir o kadar da eğlenceli olduğunu kaydetti. Uri, “Biz havacıların da engelli vatandaşlarımızın mutluluğuna bir katkısının olmasını istedik, bu nedenle böyle bir etkinlik hazırladık” dedi.

Mustafa Uri, önceki yıllarda da downsendromlu, görme - işitme engelli vatandaşları gökyüzüyle buluşturduklarını belirterek, “Onların mutluluğundan ya da mutsuzluğundan hepimiz sorumluyuz; öyleyse herkes üstüne düşeni yapmalı" diye konuştu.

Kaynak: Engellilere Gökyüzünde Engel Yok haberi 23 Mayıs 2013 Perşembe haberleri http://www.medya73.com/engellilere-gokyuzunde-engel-yok-haberi-1332016.html#ixzz2UPsENImp
<a title='haber' href='http://www.medya73.com/'>Haber</a>

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ