'Asıl engel belki de bizde'

10 – 16 Mayıs tarihleri arasındaki Engelliler Haftası’nda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca’da hizmet veren Canım Özel Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada eğitim gören engelli çocuklarla ve eğitimcileriyle bir araya gelen Başkan Cem Kara’ya Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan da eşlik etti.


BAŞKAN CEM KARA: “ENGELLİLERİ ANLAMAYAN BİZLERİZ”

Başkan Cem Kara öğrencilerin eğitimleri hakkında öğretmenlerden ve yetkililerden bilgi alırken, yaşanan sorun olup olmadığını da sorarak bilgi topladı. Ziyaret esnasında duygu ve düşüncelerini de dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara; “Ülkemizde engelleri aşmak için herkes görevini yapmaya çalışıyor. Ama çalışmalardan önce engelin bir ayıp olmadığının farkına varmalı, engelli vatandaşlarımızı evimizin arka odasına kapatmak yerine onlara yaşam sevincini aşılamalıyız. Bugün dışarı çıktığımızda bir kaza geçirebiliriz ve biz de engelli olabiliriz. Bu hayatın bir gerçeği. Ama baktığımızda engellileri anlayamayan, kadınları anlayamayan da bizleriz. Asıl engel belki de bizdedir” dedi.

GEZİ İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ BAŞKANDAN

Canım Özel Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinin öğrencilere yönelik Miniatürk gezisi için de taleplerini dinleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, düzenlenecek gezi için öğrencilere araç tahsisi sözünü verdi. Ziyaretin ertesi gününde de Miniatürk gezisini gerçekleştirildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ