Engelli okçulara Muratpaşa’dan destek

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Aktif Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Ok Takımı antrenmanına katıldı.
100. Yıl Okçuluk Sahası’nda engelli sporcuların antremanını izleyen Başkan Evcilmen, sporculardan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Sporcuların ısrarı üzerine hedefin karşına geçip ok atan Başkan Evcilmen, hedefi tutturan vuruşları nedeniyle sporculardan alkış topladı.

Dernek Başkanı Nurdan Özsoy 6’ıncı antrenmanlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Süleyman Evcilmen’in spora ve engellilere gösterdiği hassasiyet ve destekleriyle alınan başlangıç ok malzemeleriyle kurulan takımımız çalışmalarını sürdürmektedir” dedi. Uluslararası başarılara imza atacak engelli sporcular yetiştirecek olduğunu belirten Özsoy, desteklerinden dolayı Başkan Evcilmen’e teşekkür etti
Başkan Evcilmen ise spora verdiği katkıdan keyif aldığını belirterek, “Herkesin boş zamanlarını spor yaparak geçirmesinden yanayım. O yüzden biz de elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Çok sevdiğim engelli arkadaşlarımıza bu yardımı yapmak beni müthiş umutlandırdı. Onlar yakın zamanda bu işin başarı grafiklerini de zorlarlar. Onları burada hedefi tuttururken görmek beni çok umutlandırdı” diye konuştu.
Muratpaşa Belediyesi’nin gelecek yıllar için ciddi hedefler koyduğunu dile getiren Başkan Evcilmen, “2’inci Kapalı Spor Salonumuzun yapım çalışması devam ediyor. Tam Olimpik Yüzme Havuzumuzun temeli atıldı devam etmekte. 4’üncü stadımız ile 7’inci spor kompleksimizin çalışmaları başladı. Böyle genişleyen hedeflerle tesislerimizi yaratmaya devam ediyoruz. Çünkü tesis varsa sporcu, eğitici, başarı ve gurur var” dedi.
 http://www.yenialanya.com/bolge/engelli-okculara-muratpasadan-destek-h61281.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ