Safiye Soyman engelli çocuklara madalya taktı

ALMANYA'nın Münih Kentinde faaliyet gösteren Türk-Alman Engelliler Derneği ile Nürnberg'de yeni kurulan Elele Türk-Alman Engelliler Derneğinin Nürnberg Alevi Kültür Merkezi'nin ücretsiz tahsis ettiği salonda düzenledikleri 'Engellilere Yardım Gecesi' muhteşem oldu.
Geceye katılan ünlü sanatçı Safiye Soyman ile Faik Öztürk salonu dolduran 350'si kadın 400 davetliye unutamayacakları bir gece yaşattılar.
Münih Derneği Onursal Başkanı Adalet Günel, Başkan Cengiz Hocazade ve Nürnberg Derneği Başkanı Narin Öztürk'ün açılış konuşmaları ile başlayan şölen'de ilk olarak Faik Öztürk sahne aldı.Öztürk şarkılarını kendini çembere alan bayanların ortasında söyledi.
ENGELLİ ÇOCUKLARA MADALYA
Safiye Soyman, engelli bir çocuğu olduğunu, böylesine yararlı geceye koşarak geldiğini belirtti. Ünlü sanatçı birbirinden güzel yorumlarla herkesi kendine hayran bıraktı. Pist bir an olsun boş kalmadı.Safiye Soyman daha sonra salonda hazır bulunan engelli çocuklara birer madalya taktı ve Nürnberg Elele Türk-Alman Engelliler Derneğinin açılış kurdelesini kesti
http://www.focushaber.com/safiye-soyman-engelli-cocuklara-madalya-takti-h-258057.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ