Palandöken Belediyesi İletişimde Engelleri Kaldırıyor


Bölgesinde ve Erzurum da Engellilere yönelik hizmetlerin öncülüğünü üstlenen Palandöken Belediyesi, bundan böyle işitme engellilere kulak veriyor ve iletişimde engelleri kaldırıyor."İşitme Engellilere ile İletişim Engellerini Kaldırıyor"...

Bölgesinde ve Erzurum da Engellilere yönelik hizmetlerin öncülüğünü üstlenen Palandöken Belediyesi, bundan böyle işitme engellilere kulak veriyor ve iletişimde engelleri kaldırıyor.
"İşitme Engellilere ile İletişim Engellerini Kaldırıyor" sloganıyla hayata geçirdiği bu sosyal sorumluluk projesiyle işitme ve konuşma engelli vatandaşlar da istek ve önerilerini SMS yoluyla iletme imkanı bulacak.
Hayata gecen bu projeyle İşitme, konuşma ve diğer engelliler artık 0 (442) 317 05 95 numaralı telefona kısa mesajla ulaşabilecekler, cevap alabilecekler. İşitme engelli vatandaşlarımız sadece cep telefonlarını kullanarak ya da kısa mesaj özellikli sabit hatlarından Palandöken Belediyesi Ak Masa personeline SMS yoluyla doğrudan ulaşarak hizmetler hakkında bilgi alabilecek, sorunlarını, görüş ve önerilerini iletebilecek ve çözüm önerileri sunabilecekler.
BULUTLAR," HEPİMİZ BİR GÜN ENGELLİ OLABİLİRİZ"
Bu çalışma ile işitme ve konuşma engelli vatandaşların kendilerine daha kolay ulaşabileceğini kaydedenPalandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Vatandaşlarımıza hizmet verirken hiçbir zaman ayrım gözetmedik. Engelli vatandaşlarımızın hak ettikleri hizmeti eksiksiz olarak vermeye çalışıyoruz. Palandöken Belediyesi olarak engelliler için açık alanları, kapalı mekanları ve ulaşım hizmetleriyle herkes için ulaşılabilir ve tüm bilgi platformlarına erişilebilir bir Palandöken hedefliyoruz. Vizyonumuz ; "Engelli vatandaşlarımız için durumun özelliğine uygun hizmet götürülmesi ve Engellilere hizmet alanında Bölgesine ve Erzurum'a model oluşturan çağdaş çalışmalara imza atmasıdır".
Engellilere yönelik bu vizyonumuzla Türk Telekom ve GES Telekom işbirliği ile yapılan çalışma da Türk Telekom alt yapı desteği verirken, GES Telekom ise yazılım desteği sağlayacak bugün bölgesine ve şehrine örnek ve öncü olmanın haklı gururunu ve imzasını atıyor. Bu imzalar başta engelli kardeşlerime belediyemize şehrimize ve Türk Telekom'a hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Palandöken BELEDİYESİ BÖLGESİNE ÖRNEK OLDU
Palandöken Belediyesi, bu çalışmayla bölgesine örnek olduğunu söyleyen Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürü Timur Sevim," Şuan da atılan imzalar Erzurum da ve bölgesin de ilk olan bir projenin imzalarıdır. Bu imzalarla hayata gecen örnek çalışma için Türk Telekom ve GES Telekom tüm alt yapı desteğini sağlamaktadır. Ülkemiz de yeni uygulanan bu çalışma üç belediye ve kurum dışın da sadece bölgesin dePalandöken Belediyesi tarafından uygulanmaktadır. Yani bölgesine ve engelli vatandaşlar örnek olmuştur. Sürekli yeniliklere açık olan ve halkı ile bütünleşmek için teknolojini tüm nimetlerin den yararlanma arzusu içerisin de olan sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutları, bu duyarlılığından dolayı takdir ediyorum" diye konuştu.
Öte yanda Palandöken Belediyesi, encümen solonun da yapılan tanıtım ve imza törenin den sonra Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürü Timur Sevim, basın mensuplarıyla birlikte mesaj sitemine SMS gönderilerek uygulamalı olarak projenin işleyip işlemediği kontrol edildi. Hiçbir aksama yaşanmayarak gönderilen SMS'lere anında cevap verildi. - Erzurum

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ