İşitme Engelli Güreş Birincisi Öğrenciler Vali Öz'ü Ziyaret Etti


Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen güreş şampiyonada birinci olan Lokman Hekim İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetici ve sporcuları Vali AbdilCelil Öz'ü makamında ziyaret etti.

Toplam 25 ilden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı, serbest ve grekoromen stilde birinci olan takımı tebrik eden Vali Abdil Celil Öz, "Lokman Hekim İşitme Engelliler Spor Kulübü bünyesinde şampiyonaya katılarak 3 altın, 4 gümüş ve 9 bronz madalya kazanarak ilimizde gelen öğrenciler bizleri çok mutlu etti." dedi.
Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde, toplumun bütün kesimlerine ulaşılması ve özellikle engelli gençlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Vali Öz, "Bu anlamda Amasya olarak iyi bir durumdayız. Bu alanda faaliyet gösteren İş okullarımız ve özel eğitim okullarımız son derece güzel çalışmalar yürütmekte. Lokman Hekim İşitme Engelliler Okulu hem eğitim yönüyle hem spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile güzel başarılara imza atıyor. Öğrencilerimizin sportif faaliyetleri ve kazandıkları dereceler bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimiz sportif faaliyetleri ile beraber hem diğer gençlere örnek oluyorlar hem de hayata daha güzel hazırlanıyorlar. Çalışmaların temposunu yükselterek devam ettireceğinize inanıyorum. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.
http://www.haberler.com/isitme-engelli-gures-birincisi-ogrenciler-vali-oz-4374749-haberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ