Engelli Vatandaşın "Rampa" Sevinci

Marmaris'te yaşayan Kamuda Çalışan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tulgay Hasar, kendisi gibi engellilerin hizmet almasında sıkıntı yaşadığı banka şubesine rampa yapılmasına, plaketle teşekkür etti.

Yürüme engelli Tulgay Hasar, fiziki yapısının uygun olmaması nedeniyle engellilerin giriş çıkış yaparken zorluk yaşadığı bankanın Marmaris Şubesi yetkililerine başvurarak, engelli rampası talep etti. Banka şubesinin binası, konulan iki rampa ile engellilerin daha rahat ulaşabileceği hale getirildi. Bunun üzerine Hasar, şube müdürü İbrahim Aydınlık'ı ziyaret ederek, engelliler adına hazırlattığı teşekkür plaketini verdi.
Hasar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentlerde karşılaştıkları en büyük engellerinden birinin kamu ve özel kurumların mimari ve fiziki durumlarının engelli bireyler için uygunsuzluğu olduğunu söyledi.
Banka şubesinin yaptığı düzenlemeyi sevinçle karşıladıklarını belirten Hasar, "Artık engelli vatandaşlar ve ilçemizi ziyaret eden engelli turistler banka şubesinden daha rahat bir şekilde faydalanabilecek. Şube müdürümüze bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Hayatı engelsiz hale getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
Şube müdürü İbrahim Aydınlık ise aldıkları plaketin kendilerini onurlandığını ifade etti ve engellilerin önündeki engelleri kaldırdıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Muhabir: Levent Kişi
Yayıncı: Güç Gönel - Muğla
http://www.haberler.com/engelli-vatandasin-rampa-sevinci-4326162-haberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ