Engelli maaşını çaldılar

Isparta’da yürüme engelli 35 yaşındaki Ahmet Erşah Günaydın’ın bankadan çektiği 800 lira engelli maaşı, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı.


Isparta’da doğuştan yürüme engelli olan Ahmet Erşah Günaydın, bugün saat 14.30 sıralarından bir bankanın otomatik para çekme makinesinden engelli maaşını çekip çantasına koydu. Kendisi gibi engelli arkadaşıyla birlikte üyesi olduğu Isparta Yürüme Engelliler Derneği’ne gitmek için akülü motosikletiyle yola çıkan Günaydın, Tabakhane mevkiinde yolun karşısına geçmek için durdu. Bu sırada Günaydın’ın yanına yaklaşan bir kişi çakmak istedi. Şüpheli bu sırada Günaydın’ın içerisinde engelli maaşının da bulunduğu çantayı alarak kaçtı. Ahmet Erşah Günaydın, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.


Şüphelinin çakmak isteme bahanesiyle yanına yaklaştığını anlatan Günaydın, "Tam o esnada boynumdaki çantamı çekti. Askısı kopan çantayı alarak kaçtı. Çantada engelli maaşım, banka maaş karttım ve kredi kartım vardı" dedi.

Yaşanan olayın ardından Ahmet Erşah Günaydın’a, Isparta Belediye Başkanı MHP’li Yusuf Ziya Günaydın maddi destek sözü verdi.http://haber.gazetevatan.com/engelli-maasini-caldilar/514021/7/Ya%C5%9Fam

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ