Bedensel Engelli Vatandaş, Akülü Aracına Kavuştu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Küllü köyünde yaşayan 42 yaşındaki 6 çocuk annesi, bedensel engelli Firdevs Yıldız, akülü aracına kavuştu. Maddi imkansızlıklardan dolayı akülü araç alamayan Yıldız'a Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yardım elini uzattı.
7 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yatağa mahkum kalan, vücudunun sağ tarafının tutmamasından dolayı yürüyemeyen engelli Firdevs Yıldız, artık akülü arabasıyla istediği yere gidebilecek. Bugüne kadar maddi imkansızlıklardan dolayı akülü araç alamadıklarını söyleyen Yıldız, Başkan Fadıloğlu'na çok teşekkür etti. Akülü araç sayesinde artık daha rahat hareket edebileceğini belirten Yıldız, çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Yıldız'ı evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, "7 yıl önce kardeşimiz geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüyemeyecek duruma gelmiş. Yaşamını daha kolay devam ettirebilmesi için bizlerde gelen talebe göre kendilerine akülü araç hediye ettik. Bu kaynak milletin kaynağı. Burada sadece aracılık görevi yapıyoruz." dedi.http://www.haberler.com/bedensel-engelli-vatandas-akulu-aracina-kavustu-4326555-haberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ