2013 ÖMSS Yerleştirmeleri En Geç Mart Ayında Yapılacak, Yerleştirme Yapılacak Özürlü Kadroları Belli Oldu

2013 Yılında ÖMSS/Kura sonuçlarına göre merkezi yerleştirme yapılacak özürlü kadroları belli oldu.

Devlet Personel Daire Başkanlığı 2013 yılında ÖMSS/Kura sonuçlarına göre merkezi yerleştirme yapılacak özürlü kadroları belirledi.
Devlet Personel Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada; ‘’657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesi ve bu maddeye dayanılarak yürürlüğe konulan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik’in 13 üncü maddesine istinaden 2013 yılına ilişkin olarak engelli alımı amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirilen kadrolar, Nitelik-Kod Kılavuzu ve mevzuata uygunluk yönünden incelenmiş, inceleme sonucunda ilgili kurumlarla mutabakat sağlandıktan sonra, söz konusu kadrolar eğitim durumu başlıkları ile ekte yer aldığı şekli ile Tercih Kılavuzunda yayımlanmak üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.’’ belirtildi.
ÖSYM Başkanlığınca yayımlanacak Tercih Kılavuzu ve belirlenecek merkezi yerleştirme takvimi çerçevesinde, söz konusu kadrolara yerleştirme işlemleri en geç Mart ayı içerisinde sonuçlandırılacaktır.
2013 ÖMSS Kadrolarına Devlet Personel Dairesi' nin web sitesinden bakabilirsiniz.
 http://www.kurskayit.com/haberler/300/2013-omss-yerlestirmeleri-en-gec-mart-ayinda-yapilacak-yerlestirme-yapilacak-ozurlu-kadrolari-belli-oldu.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ