Ramis Topal sözünü tuttu

CHP Milletvekili Ramis Topal Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi’ne verdiği bilgisayar sözünü tutarak, bilgisayarı şube başkanı Abdullah Ayyıldız’a dernek binasında teslim etti…


“Amasya’nın Askeri” Ramis Topal engelli vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi’ne bilgisayar sözü olan Topal, sözünü tuttu. Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi’ni ziyaret eden CHP Milletvekili Ramis Topal, şube başkanı Abdullah Ayyıldız’a bilgisayarı kendi eliyle teslim ederek, “CHP olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanlığı’na seçildiği günden bu yana CHP Milletvekili Ramis Topal’ın kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Şube Başkanı Abdullah Ayyıldız, sözünü tutarak bilgisayarı teslim eden Ramis Topal’a teşekkür etti. CHP Milletvekili Ramis Topal’ın duyarlılığının herkese örnek olmasını dileyen Ayyıldız, “Her zaman vekilimiz yanımızda olmuştur. Ben dernek başkanlığına seçildiğimde de bir kamyon dolusu tekerlekli sandalye getirdi.

Gümüşhacıköy’den başlayıp Amasya’nın tüm ilçelerinde dağıtmasının Cumhuriyet Bayramına denk gelmesi bizleri çok mutlu etmişti. Kendisi hiçbir zaman bizleri unutmadı ve yalnız bırakmadı. Herkesin vekilimiz gibi duyarlı olmasını diliyorum” dedi.

Verdiği sözü tutmanın mutluluğu içerisinde olduğunu dile getiren CHP’li Vekil Ramis Topal, her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu söyledi. Topal, “Ben her zaman sizin yanınızda oldum. Her sağlıklı insan potansiyel bir engelli aday adayıdır. Engelli vatandaşlarımızın yanında olmak bizlerin görevidir.

Ama ne yazık ki günümüz Türkiye’sin de özellikle yerel yönetimler yapmış oldukları çalışmaları engelli vatandaşlarımızı düşünmeden yapıyorlar. Bu tür durumlarda engelli kardeşlerimiz sorunları ile baş başa kalıyorlar. CHP olarak bizler hep sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. CHP iktidarında engelli vatandaşlarımızın sorunları kalmayacaktır” diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi’ni ziyaret ederek bilgisayar sözünü tutan CHP Milletvekili Ramis Topal daha sonra Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi’ni ziyaret etti.

Nokta Körler Derneği Amasya Şube Başkanı Musa Demiryarar’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Topal, “Sizin yaşantınızı kolaylaştırmak için Valimiz, Belediye Başkanımız ve hükümetimiz ne yapması gerekiyorsa yapmalıdır. Amasya’da yollar ve kaldırımlar engelli vatandaşlarımızı düşünmeden yapılmıştır” diyerek yerel yönetimin Amasya’da bilinçsizce yapmış olduğu çalışmalara dikkat çekti.

 http://www.gercekgundem.com/?p=522323

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ