Mavi Kapak Toplayan Engelli Öğrebncilere Hediye Bisiklet


Mavi Kapak Toplayan Engelli Öğrebncilere Hediye Bisiklet, Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yürüttüğü plastik kapak toplama kampanyası büyük geri dönüşümler sağlamaya devam ediyor. 


Kağıthane Belediyesi'nin Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı için başlattığı plastik kapak toplama kampanyası çok verimli sonuçlar vermeye devam ediyor. 

Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün organize ettiği plastik mavi kapak toplama kampanyası çerçevesinde, Sanayi Mahallesinde bulunan Yağmur Çocuklar Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin topladığı bin yüz kilo mavi plastik kapak karşılığında, çekilişle on öğrenciye bisiklet hediye edildi. 

Bin yüz kilo mavi kapak karşılığında hediye edilen bisikletlerin çekilişle sahiplerine teslim edilmesi töreni, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Başkan Kılıç'ın yaptığı çekilişle on öğrenci bisiklet sahibi oldu. Öğrencilerin büyük ilgisi karşılanan Başkan Kılıç Bisiklet kazanan engelli öğrencilerle fotoğraf çekildi. 

Başkan Kılıç; engelli çocukların sevincine ortak olmanın, onları sevindirmenin ve aynı zamanda çevreye de katkı sağlamanın önemine değinerek "Hem engelli çocuklarımızı sevindirmek hem de çevre koruma bilincini artırmak için yaptığımız bu kampanyanın çok güzel neticelerini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplanan plastik kapaklar başka engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye olarak geri dönerken, çevrenin korunmasına da büyük katkı sağlamaktadır. 

Aynı zamanda bu güzel kampanyaya katkıda bulunan çocuklarımızı da bisiklet hediyesiyle mutlu etmiş olduk. Bu tür kampanyalar sosyal alanda yaygınlaşmaya devam edecek, böylelikle hem çevre koruma bilinci tüm halkımız arasında yayılmış olacak hem de engelli vatandaşlarımız için tekerlekli sandalye imkanı sağlanmış olacak. Bu güzel kampanyaya katkıda bulunan ve sürdüren herkese teşekkür ediyorum." Dedi.
http://www.sondakika.com/haber/haber-mavi-kapak-toplayan-engelli-ogrebncilere-hediye-4193193/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ