Öğrenciler, Engelliler İçin 30 Bin Mavi Kapak Topladı


Haber: Öğrenciler, Engelliler İçin 30 Bin Mavi Kapak Topladı
Gölbaşı Şahin Sevin İlkokulu öğrencileri engellilere destek olmak amacıyla okullarında 1 yıldan beri 30 bine yakın mavi kapak topladı.

Engellilere destek amacıyla 30 bin mavi kapak toplayan Şahin Sevin İlkokulu öğrencileri maddi durumu yetersiz birçok engelli bireyin olduğuna dikkat çekerek, "Engelli ağabeylerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan tüm bireylerin tekerlekli sandalyeye kavuşması için ülke genelinde başlatılan Mavi Kapak kampanyasını bizlerde okulumuzda başlattık" dedi.
Yaklaşık bir yıldan beri okullarında, öğretmenlerin ve velilerinin desteğiyle buldukları pet şişelerin kapaklarını topladıklarını söyleyen öğrenciler, "Gölbaşı'nda engelliler için bir çalışma yapan Gölbaşı Engelliler Platformu sözcüsü Hamit Hayran ağabeyimizin kamuoyunda kapakları topladığını duyduk ve topladığımız kapakları kendisine teslim ettik" dedi.
Gölbaşı Engelliler Platformu sözcüsü Hayran ise öğrencilere, öğretmenlere, velilere teşekkür ederek, "Toplanan bu kapaklar sayesinde birçok engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalyelerine kavuşmuş olacaklar" diye konuştu. - Ankara

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ