Engelliler Sodes Projesiyle İlçeleri Tanıyor


Haber: Engelliler Sodes Projesiyle İlçeleri Tanıyor

Köprü Yardımlaşma Derneği'nin Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı 'Hayata Engel Yok, Engelliler İçin Spor' projesi kapsamında engelliler Pozantı ilçesini gezdi.


Köprü Yardımlaşma Derneği'ninAdana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı 'Hayata Engel Yok, Engelliler İçin Spor' projesi kapsamında engelliler Pozantı ilçesini gezdi.
Proje kapsamında yapılan kültürel geziler çerçevesinde Pozantı ilçesini ziyaret eden engelliler gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün geçirdi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, engelli çocukları misafir etmenin ağırlığını ve mutluluğunu hissettiklerini söyledi. Engellilerin anlamlı ziyaretinden dolayı çok sevinçli olduğunu kaydeden Çay, proje her türlü katkıyı yapmaya hazır oldukların kaydederek, engelli çocuklarla tek tek ilgilendi.
Köprü Yardımlaşma Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım da projeyle çocuk ve gençlere basketbol, voleybol, masa tenisi, zarabatana ve yüzme gibi sporları öğrettiklerini söyledi. Kültürel faaliyetler kapsamında tiyatro ve sinemaya götürdüklerini ayrıca ilçe ziyaretleri yaptıklarını aktaran Yıldırım, PozantıBelediye Başkanı Mustafa Çay'ın ilgisinden memnun kaldıklarını ifade etti. Yıldırım, bu faaliyetlerle çocuklara bölgeyi tanıttıklarını, güven ve başarma duygusunu aşılamaya çalıştıklarını ifade etti.
Köprü Yardımlaşma Derneği yetkilileri, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ