Karamürsel Kent Konseyi, sualtı sporlarına engelli vatandaşların dahil edilmesi için destek arıyoR


 Engelli vatandaşlar için sualtı sporu projesi
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Kahraman ile genel sekreter Gültekin Görüm,Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Ümit Tören, genel sekreter Neşe Çakmak ve yürütme kurulu üyeleri Zeki Şirinoğlu, Yasin Olgun ve Bilgutay Bağdat`ı fuar içinde bulunan kent konseyi binasında konuk etti. Yeni yönetimiyle birlikte ziyarette bulunan başkan Tören, engelli vatandaşlarla ilgili projelerde yer almak istediklerini vurgulayarak; su altı sporlarına engellilerin de dahil edilmesi gerektiğini söyledi.
 
YENİ PROJELER
Başkan Tören, öncelikli amaçlarının Karamürsel`i olumlu yönde etkileyecek, farklı ilçelere örnek teşkil edebilecek projeler üretmek olduğunu dile getirdi. Ayrıca kent konseylerinin halkla iç içe olarak, vatandaşın sorunlarını çözme ve taleplerini yerine getirme noktasında hassas davranacaklarını belirtti. Kahraman ise Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi bünyesinde engelli vatandaşlara yönelik daha farklı ve daha güzel projelere imza atacaklarının sinyalini verdi. 
 
DAHİL EDİLSİN
Farklı projelere destek olmak istediklerini söyleyen Ümit Tören, su altı sporlarına engellilerin de dahil edilmesi gerektiğini vurguladı. Toplum olarak spora verilen önemin en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini belirten Tören, Kocaeli Kent Konseyi`nden bu hususta destek istedi. Halil İbrahim Kahraman ise, Karamürsel Kent Konseyi`ne yeni dönemde başarılar dileyerek, halkın yararına olabilecek bütün projelerde kendilerine destek olacaklarını ifade etti.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ