İl Müftülüğü'nden engelli derneklerine ziyaret


Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü heyeti, İlimizde faaliyet gösteren kamu yararına hizmet veren Engelli Derneklerini ziyaret etti.


Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında Sakarya Müftülüğü heyeti, Sakarya'da faaliyet gösteren kamu yararına hizmet veren Engelli Derneklerini ziyaret ederek hediye takdiminde bulundular. 
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında Sakarya Müftülüğü Vaizi Alptekin Ertem ve Sakarya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Seyfullah Coşkun başkanlığındaki Sakarya Müftülüğü heyeti, Sakarya'da faaliyet gösteren kamu yararına hizmet veren Engelli Derneklerini ziyaret ederek hediye takdiminde bulundular.

İlMüftülüğü Heyeti, "Cami ve Engelliler" temasının işlendiği 2012 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında ilk olarak Sakarya Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Aşkın Şentürk ve dernek üyeleriyle görüş alışverişinde bulundular.

Daha sonra ise Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı Şubesi ve Sakarya Ortopedik Özürlüler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Sakarya Müftülüğü Heyeti burada da şube başkanı Sadettin Yılmaz ve engellilerle bir araya geldiler.

Engellilerin dini ve toplumsal hayattaki sorunlarının konuşulduğu ziyarette, 2012 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza yönelik neler yapılabileceği de konuşuldu.
http://medyabar.com/haber/43956/il-muftulugunden-engelli-derneklerine-ziyaret.aspx

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ