Gazi ve engelli taraftarlara bilet dağıtılacak


(A) Milli Futbol Takımı’nın 12 Ekim Cuma günü İstanbul’da Romanya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu üçüncü karşılaşmasında gaziler ve engelli taraftarlar için maç günü bilet dağıtılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı karşılaşmayı seyredecek gaziler ve engelli futbolseverler için bilet dağıtımının, maç günü saat 14.00’ten itibaren stadın yanında yer alan TFF Bilet Gişesi’nden yapılacağı bildirildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapasitesinin yüzde 0.5’i olan gaziler ve engelli vatandaşlar için 250 kişilik kontenjanın bulunduğu, bilet alacak futbolseverlerin kimlik kartı fotokopisini (TC Başbakanlık Özürlüler İdari Başkanlığı’ndan alınan kimlikler, gaziler ise TC Emekli Sandığı’ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini ve refakatçileri de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmalarının zorunlu olduğu kaydedildi.

Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverlerin biletlerinin ise, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek refakatçileri tarafından alınacağı ifade edildi.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ