Engelli ve Gazilerimiz için Romanya maçı duyurusu


Engelli ve Gazilerimiz için Romanya maçı duyurusu
A Milli Takımımızın, Romanya ile 12 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşmayı seyredecek Engelli ve Gazi futbolseverlerimiz için bilet dağıtımı, maçtan bir gün önce (11 Ekim 2012 Perşembe) saat 14.00'ten itibaren stadın yanında yer alan TFF Bilet Gişesi'nden yapılacak.
Bilet alacak olan futbolseverlerimizin yanlarında bulundurmaları gereken evraklar şu şekilde:
Engelli seyircilerimiz ile gazilerimiz, kimlik kartı fotokopisini (T.C. Başbakanlık Özürlüler İdari Başkanlığı'ndan aldıkları kimlikleri, gazilerimiz ise T.C. Emekli Sandığı'ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini ve refakatçileri de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmak zorundadır.
Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverlerin biletlerini, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek refakatçileri alabilecek.
Müsabaka günü stada giriş yapıldığında bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli ve refakatçileri ile gazilerimizin dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacak.
Biletsiz olan futbolseverler kesinlikle müsabakaya alınmayacak. Stadyum kapasitesinin yüzde 0,5'i olan Engelli ve Gazilerimiz için 250 kişilik kontenjanımız mevcut olup, siz değerli taraftarlarımızın göstereceği anlayış ve duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ