Yaşlı kadın ve engelli kızının ekmek parasını çaldı


Yaşlı kadın ve engelli kızının ekmek parasını çaldı

Kırıkkale'de annesiyle fatura ödemeye giden spastik engelli bir genç kızın bankadan çektiği maaşı kapkaççı tarafından çalındı. Kısa sürede yakalanan kapkaççının parayı harcadığı belirlendi.Selimözer Mahallesi'nde oturan anne Hatibe Durmaz (70) ve kızı Şükran Durmaz (34),maaşlarını almak için evden çıktı. Anne kız, maaşlarını bankadan çektikten sonra elektrik borçlarını ödemek için Doğu Caddesi üzerinde bulunan ortak vezneye girdi. Anne borcuödemek için sıraya girerken, kızı ise sandalyeye oturarak beklemeye başladı. Anne ve kızı takip ettiği iddia edilen Cezair.N., adlı şahıs sandalyede oturan kızın çantasından 400 lirasını alarak hızla olay yerinden uzaklaştı.



Daha sonra kızının parasının çalındığını anlayan anne Durmaz, vezne çalışanlarının yardımıylaolayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, duruma müdahale etti. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği yaptığı çalışma sonunda özürlü kızın parasını çalan Cezair.N., adlı şahsı kısa sürede yakaladı. Yakalanan şahsın parayı harcadığı öğrenildi.
NE OLDUĞUNU ANLAMADIK
Engelli kızıyla maaş çekmeye gittiklerini ardından da elektrik parasını yatırmak için vezneye gittiklerini belirten Hatibe Durmaz, şöyle devam etti: "Hırsızın bizi takip ettiğini bilmiyorduk. Hırsız, kızım sandalyede otururken, çantanın içinden cüzdanı çalıp gitmiş. Polisimiz hırsızı kısa zamanda adalete teslim etti. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Spastik engelli genç kızın maaşının çalındığını öğrenen komşuları, genç kıza ve annesine yardım etmek için seferber oldu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ