RAM engelleri aştırdı!

 RAM engelleri aştırdı!
 Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Aile Birliği Başkanlığı’nca organize edilen iftar yemeğinde engelli öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.
Erzurum Güncel- Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Aile Birliği Başkanlığı’nca organize edilen iftar yemeğinde engelli öğrenciler ve aileleri bir araya geldi.

Palandöken İlçesi Yıldızkent semtlindeki Karadeniz Et ve Balık Restaurant’ta açık alanda düzenlenen iftar yemeğinde engelli öğrenciler gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Rehberlik Araştırma merkezi Aile Birliği Başkanlığı’nca hazırlanan programda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
İftar yemeğinde konuşan Rehberlik Araştırma merkezi Aile Birliği Başkanı Selma Türkez, engelli çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğini bu yıl ilk kez düzenlediklerini ve bu programı gelenekselleştirerek önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi amaçladıklarını söyledi. RAM Aile Birliği olarak Ramazan ayı dolayısıyla Erzurumlu işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile hazırladıkları yardım çekleri ve kolilerini ihtiyaç sahibi engelli ailelere ulaştırdıklarını anlatan Türkez, iftar yemeğine katılan protokol ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise yemek sonrası yaptığı konuşmada organizasyonu gerçekleştiren RAM Aile Birliği başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Devletimiz son zamanlar içerisinde bu alana yapmış olduğu yatırımlarla velilerimizi, anne ve babalarımızı yeterince rahatlatmanın anlayışı içinde hareket etmektedir. Gerçekten çok büyük yatırımlar yapılmaktadır ve özellikle açılmış olan rehabilitasyon merkezlerin engelli bireylerimizin topluma kazandırılması konusunda çok önemli bir yere sahiptir.” dedi.
İftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Palandöken Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeği sonrası davetliler engelli öğrenciler tarafından yapılan resimlerin yer aldığı sergiyi gezerken, engelli öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ