Milletvekili Gök, Engellilerin Sorunlarını Dinledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök,birkaç partiliylebirlikte Haleplibahçe Mahallesi'ndebulunan ve Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu başkanlığındaki Engelli EğitimMerkezi ileŞanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret ederek, engellilerin sorunlarını dinledi. 

Ziyarette bir konuşma yapan Bedih Satoğlu, "Bugün buradabizleri ziyarete gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve partililere çok teşekkür ediyor, her zaman yanımızda bulunduklarını ifade etmek istiyorum. Zaten Sayın Başbakanımızın engelli bir kardeşimizin salyasını kendi elleriyle temizlemesi bile kendisinin ve hükümetimizin engellilere ne kadar değerverdiğinin bir göstergesidir" dedi.



Burada kısa bir açıklama yapan Abdülkerim Gök, AK Parti hükümeti olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve her konuda kendilerine yardımcı olacaklarını dile getirdi. Vekil Gök, AK Parti hükümetinin iktidara geldikten sonra gerek yaşlı insanların aldığı, gerekse engelli ve yatalak olan vatandaşların aldığı maaşlarda da gerekli düzenlemeleri yaptıklarını, düzenlemelerle maaş iyileştirmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Buradan ayrılan Milletvekili Abdülkerim Gök ile beraberindeki AK Partililer, Karaköprü’de bulunan Şanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği'ni de ziyaret ettiler. Dernek başkanı Habip Polat tarafından karşılanan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve Milletvekili Gök, burada bulunan dernek üyeleriyle birlikte birsüre sohbet edip bilgi alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Habip Polat, kendilerine ziyarete gelen Gök’e yer konusunda sorunlarının olduğunu dile getirerek bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını ve klima sorunlarını aktardı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ