GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKKAYA, ENGELLİ GENÇLER ve AİLELERİYLE İFTAR’DA BULUŞTU.

 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA, Yön Engelsiz Sanat Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde genç engelliler ve aileleriyle buluştu.

Engelli ve Engelsiz gençleri bir araya getiren iftar yemeği, neşeli bir ortamda gerçekleşti. Ankara Çakıl Kafe’de düzenlenen iftar yemeğine Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ayhan METİN, CHP Engelliler Üst Kurulu Üyesi Erman ERANIL, Kanal B ‘’Engelim Olma’’ programı yapımcısı Ali YILDIRIM, Radyo Ses ‘’Üç Damla Mutluluk’’ programı yapımcısı Vahide ÇAKIR, Yön Engelsiz Sanat Tiyatrosu’nun engelli tiyatro oyuncuları ve aileleri katıldı.
Yön Engelsiz Sanat tiyatro oyuncularının oyununu da izleyen Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA, başarılarıyla engelleri kaldıran gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
CHP olarak engelli toplumunun sorunlarını bildikleri ve parti bünyesindeki Engelliler Üst Kurulu çalışmalarıyla ‘’hak temelli’’ politikalar ürettiklerinin altını çizen AKKAYA, engellilerin üretimde ve aktif yaşamda varlığını desteklemek için başarılı genç engellileri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Genel Başkan Yardımcısı AKKAYA sözlerini tamamlarken CHP’nin katılımcı politikalarına ve engellilik olgusuna dair çağdaş bakış açısına dikkati çekerek; “Politikalarının temeline sosyal demokrasiyi koymuş Cumhuriyet Halk Partisi, bu coğrafyanın engelli bireylerine ya da ailelerine ayrı bir dünya kurmak değil, var olan dünyamızı beraber yaşanabilir hale getirmek için, konunun her alanına uygun çözümler üretmektedir’’ dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ