Engelli Vatandaşın Akü İhtiyacını Karşıladık



Haber: Engelli Vatandaşın Akü İhtiyacını Karşıladık

Sosyal sorumluluk kapsamında engelli vatandaşların taleplerini yerine getiren Manisa Belediyesi, bu kapsamda yürüme engelli Osman Baba adlı vatandaşın akü ihtiyacı karşıladı.


Aküyü teslim almanın mutluluğunu yaşayan Osman Baba, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Belediyesi, sosyal sorumluluk gereği yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Osman Baba'nın akülü engelli arabasının akü ihtiyacını karşıladı. Uncubozköy Mahallesi sakini Baba'nın aküsü olmadığı için eve hapsolduğunu Manisa Belediyesi'ne bildiren mahalle muhtarı Şevket Gülseven, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi ile birlikte aküleri teslim etti.

Engelli arabasının aküsünü teslim almanın mutluluğunu yaşayan Osman Baba, talebin karşılanmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere herkese teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu da Baba'ya acil şifalar dileyerek, 'Muhtarımız vasıtasıyla aküyü kendilerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk gereği özellikle engelli vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz' dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ