ELEGANCE’DEN 160 ENGELLİYE RAMAZAN PAKETİ


ELEGANCE’DEN 160 ENGELLİYE RAMAZAN PAKETİ
Tüm Engelliler Derneği ve Elegance Resort Hotel işbirliği ile 160 engelli vatandaşa Ramazan erzak paketi dağıtımı gerçekleştirildi. 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazanla birlikte engellilere yönelik yardım çalışmaları ağırlık kazandı. Bu kapsamda Tüm Engelliler Derneği ve Elegance Resort Hotel belirlenen 160 engelli vatandaşa erzak paketi dağıttı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Elegance Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyit Özevin kuruluş olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Bu nedenle 7 yıldır her Ramazan ayında bu yardımları gerçekleştirdiklerinin altını çizen Özevin, "Biz sosyal sorumluluk anlayışı taşıyan bir kuruluşuz. O nedenle bu güne kadar sürdürdüğümüz bu çalışmaları bundan sonra da devam ettireceğiz" dedi.
Tüm Engelliler Derneği Başkanı Alparslan Erkoç ise, "Engelli vatandaşlarımıza Ramazan ayında imkânlarımızın yettiği ölçüde yardımlar gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Elegance Resort Hotel de 7 yıldır engellilerimize desteğini kesmedi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Engellilerimizi yılın bir ayı değil her zaman desteklemek istiyoruz. İleriye dönük dernek olarak bu anlamda da ciddi projelerimiz var” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ