Yenimahalle Belediyesi'nden farklı galibiyet

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’in bitimine 5 hafta kala tansiyon iyice yükseldi. Zirve yarışında atılan bir basketin bile önemli olduğu haftada Yenimahalle Belediyesi Samsun Engelli Gücü’nü 86-30 yenerek Süper Lig’e çıkma yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Altındağ Spor Salonu’nda karşılaşan iki takımın maçına Yenimahalle Belediyesi Ahmet Yamaç, Fehmi, Muhterem, Okan ve Gökhan beşiyle başladı. Savunmadaki performansı ve kenardan gelen oyuncularının skora sağladığı katkı üstünlük sağlayan mavi-beyazlılar karşılaşmadan farklı bir skorla ayrıldı.


Tecrübesini konuşturdu

Yenimahalle Belediyesi’nin 52 yaşındaki usta oyuncusu Şahin, karşılaşmaya damgasını vurdu. Yedek başlayan Şahin’in oyuna girmesiyle sahada tecrübe rüzgârları esti. Oyunda kaldığı süre içerisinde 12 sayı ve 12 asistle istatistiklerde çift haneli sayılara ulaşan Şahin, takım arkadaşlarına yılların verdiği tecrübesiyle örnek oldu.

Başkanlar yalnız bırakmıyor

Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı Kulüp Başkanı Şenol Balaban, Belediye Başkan Vekili Başar Bal ve meclis üyeleri bu karşılaşmada da yalnız bırakmadı. Başkan Balaban maç sonunda kendi ve rakip takım oyuncularını tek tek tebrik etti.

Zirve yarışı kızıştı

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi’nde son haftalara doğru zirve yarışı iyice kızıştı. İlk iki takımın süper Lig’e merhaba diyeceği yarışta 4 takımın kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Lider Adana Martı Engelliler Spor Kulübü 31http://www.spothaber.com/haber/20838/yenimahalle-belediyesinden-farkli-galibiyet.html puanla liderliğini sürdürürken, ikici sıradaki Balıkesir Belediye Spor aynı puanla zirve yarışını sürdürüyor. Üç ve dördüncü sıralardaki Ordu Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi 30 puanla amansız takiplerini sürdürüyorlar. Ligin zirvesindeki düğümü 4 takımın kendi arasında oynayacağı maçlar çözecek. Yenimahalle Belediyesi önündeki 3 takımla üst üste oynayacak ve bu maçları kazandığı takdirde Süper Lig’e “merhaba” diyecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ