Stand-up’ta afiş krizi!

şarkıcı Metin Şentürk, tek kişilik gösteriye başladı. Şentürk’ün “Metin Şentürk Anlatıyor” adlı gösterisinin afişi tartışma yarattı. Şentürk’ün mikrofon önünde smokinle çekilmiş fotoğrafı görenleri şaşırttı. BKM’de tek kişilik gösterisini sahnelemeye başlayan Şentürk’ün fotoğrafı sosyal medyada Komedi Dükkanı’nın ünlü komedyeni Tolga Çevik’in eski afişine benzetildi.          
    
“Komedi Dükkanı”nın piyanisti Özer Atik, benzerliğe ilk dikkat çeken isim oldu.
Atik, “Bu smokin, bu mikrofon, bu kırmızı perde ve Metin Şentürk’ün tek kişilik gösterisi... Bu görsel bana tanıdık geldi” şeklinde attığı tweet’le dikkat çekti.

‘Görmeyen kalmasın’
Afişi görüp şaşıran birkaç kişi de “Metin Şentürk’ün fotoğrafını görünce kafası photoshop’la yapıştırılmış sandım. Aaa Komedi Dükkânı’na ne olmuş böyle?” yorumlarını yaptı. Şentürk “Görmeyen Kalmasın” sloganlı gösterisinde hayatın içinden hikâyeleri kendi renkli uslübuyla anlatıyor.
Samimi olaylarla seyircileri hem şaşırtıp hem de düşündürürken güldürmeyi hedefleyen Şentürk, twitter sayfasından da “Herkesi bekliyorum, çok güleceğiz” diyerek gösterisinin tanıtımını yapıyor. İlk gösterisini dün gece Beşiktaş Kültür Merkezi’nde yapan Şentürk’ün bilet fiyatları da 28 liradan 50 liraya kadar üç ayrı kategoride satışa sunuluyor.
Esprili kişiliğiyle tanınan görme engelli ünlü
Tolga’nın afişine benziyor
Şentürk’ün afişini Tolga Çevik’in ‘Komedi Dükkanı’ afişine çok benzeten piyanist Özer Atik, “Bu smokin, bu mikrofon, bu kırmızı perde ve Şentürk’ün gösterisi. Bu görsel bana tanıdık geldi” dedi
 http://magazin.milliyet.com.tr/stand-up-ta-afis-krizi-/magazin/magazindetay/25.04.2013/1698067/default.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ