Reklam Ajansından Anlamlı Yardım


Gaziantep’te bir reklam ajansı kurduğu internetsitesinden elde ettiği gelirleri 10 adet tekerlikli sandalye alarak engelli vatandaşlara dağıttı.
Gaziantep’te bulunan özel bir reklam ajansı geçtiğimiz yıldan itibaren engelli vatandaşlar için başlattığı “Geleneksel Tekerlikli Sandalye” kampanyasına bir yenisini daha ekledi. Ajans sahibi Bilal Karalar kurduğu www.rehberantep.com sitesinden elde ettiği gelirlerle 10 adet tekerlikli sandalye alarak, engelli vatandaşlara düzenlediği törenle dağıttı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Reklam Ajansı sahibi Bilal Karalar, “Geçtiğimiz yıl başlattığı www.rehberantep.com adlı bir internet sitemiz var. Bu sitemize reklam alıyoruz. Alınan reklam paralarının tamamını tekerlikli sandalye alarak, engelli vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Firma olarak bunu geleneksel bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bu yıl ikinci yılımız. Ortalama 50 engelli vatandaşımıza toplam 50 adet tekerlikli sandalye dağıtmış olduk. Bunu her yıl gücümüzün yettiği kadar daha da attırmaya çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimiz tekerlikli sandalye almaya geldiklerinde engelli olduklarına dair engelli belgesi ve kimlik fotokopisi istiyoruz. Çünkü biz bunu sosyal sorumluluk adı altında yaptığımız için reklam toplayarak yapıyoruz. O reklam topladığımız insanlara karşıda sorumluluğumuz olduğundan dolayı engelli belgesini istiyoruz” dedi.
Tekerlikli sandalye alan vatandaşlar ise, emeği geçen başta firma sahibi Bilal Karalar’a teşekkür ederek, tüm hayırsever vatandaşların engelli vatandaşlara destek vermelerini istediler.
İhlas Haber Ajansı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ