PTT'de Tekerlekli Sandalye Dönemi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, PTT yaşlı ve özürlü vatandaşların daha kolay hizmet alabilmesi için tekerlekli sandalye hizmeti vermeye başladı.

PTT Şube Müdürü Turcan Dursun’un teşebbüsüyle yaşlı ve özürlü vatandaşların daha kolay hizmet alabilmeleri için düşünülen proje, belediyenin desteğiyle hayata geçirildi. Şube Müdürü Dursun, ‘’Güvenlik görevlimiz Mustafa Işık, çalışanlar olarak böyle bir şey düşündüklerini bana söyledi. Ben de güzel bir hizmet olacağını düşündüm. İlk önce PTT girişine tekerlekli sandalye için bir rampa yaptık. Ardından belediye bir adet tekerlekli sandalye verdi’’ dedi.
Maaşını PTT’den alan y ada diğer işleri için PTT’ye gelen yaşlı ve özürlü vatandaşların çektiği zorlukları görerek böyle bir uygulama yapmayı planladıklarını ifade eden güvenlik görevlisi Mustafa Işık, ‘’PTT çalışanları olarak, projemize destek veren müdürümüze ve tekerlekli sandalye hediye eden belediyeye teşekkür ediyoruz. Artık yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız yorulmadan işlemlerini yaptırabilecekler’’ dedi.
http://haberciniz.biz/pttde-tekerlekli-sandalye-donemi-1981090h.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ