Okullar, Gıda Bankası’na Destek Oluyor

Hayat Ağacı Derneği’ne yapılan bağışlar, ihtiyaç sahibi kimselerin Gıda Bankası’ndan ücretsiz alışveriş yapmasını sağlıyor. Kimi öğrenciler, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin etmek için plastik kapak toplarken, kimileri de gıda, giyim ve oyuncak getirip Hayat Ağacı Derneği’ne teslim ediyor. Kampanyalara öğretmen ve veliler de destek oluyor.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile faaliyet gösteren Gıda Bankası’na okullarda destek oluyor. Gıda Bankası’ndan yardım alan ailelerin çocuklarına dağıtılmak üzere başlatılan oyuncak kampanyasına destek olan öğretmen, öğrenci ve veliler, ayrıca engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin edebilmek amacıyla düzenlenen plastik kapak toplama kampanyasına da katkı sağlıyorlar.
Öğrenci ve öğretmenler, Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankası’nı ziyaret ederek, topladıkları gıda, giyim, oyuncak ve plastik kapakları teslim ediyorlar. Paranın geçmediği market olan Gıda Bankası’nı ilk kez gören öğrenciler ise, ihtiyaç sahibi kimselere yardım etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, küçük yaşlarda yardımlaşma ve dayanışmayı öğrenmeleri bakımından çocukların, Gıda Bankası’na katkı sağlamalarının önemli olduğunu belirterek, plastik kapak toplama ve oyuncak kampanyasına katılan herkese teşekkür etti.
Gıda Bankası için küçükte olsa bir katkı sağlamanın heyecanını yaşayan öğrenciler ise, bir engelli çocuğa tekerlekli sandalye temin etmek veya ihtiyaç sahibi bir çocuğa oyuncak vermek için gayret ettiklerini ifade ettiler.
http://www.haber01.com/sivas/okullar-gida-bankasina-destek-oluyor-h483039.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ