Öğrenciler 50 Bin Mavi Kapakla Engellilere Destek Oldu

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, engelliler için topladıkları 50 bin mavi kapağı Beyaz Masa yetkililerine teslim etti.
Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan 'Mavi Kapak Toplama Kampanyası' engelli bireylerin umudu olmaya devam ediyor. Bu kez de Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları kapaklarla umutları yeşertti.

Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir uygulamaya imza atarak 50 bin adet mavi kapak topladı. Okul Müdür Yardımcısı Orhan Özen, öğretmen Ali Çakmak ve beraberindeki öğrenciler, toplanan mavi kapakları Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa'ya teslim etti. Öğrenciler böyle bir kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, bir engelli vatandaşı daha hayata bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıkları ifade etti.
Öğretmen Ali Çakmak da öğrencilerin birlik ve beraberlik içinde bir takım ruhuyla çalışarak, kapakları topladıklarını, hem de engelli bireylerin yalnız olmadıklarını hissetirerek, onların moral ve motivasyonlarının yükselmesine yardımcı olduklarını belirtti.
Cihan Haber Ajansı
http://yurthaber.mynet.com/detay/afyonkarahisar-haberleri/ogrenciler-50-bin-mavi-kapakla-engellilere-destek-oldu/811816

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ