Körler Derneği açıklama bekliyor

Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şubesi başkanı Pınar Çatalkaya ve yönetim kurulu üyeleri birkaç gün önce basında yer alan ve görme engelli vatandaşları ilgilendiren 2 haberle ilgili kamuoyunun aydınlatılmasını istiyor.

OTOPARK SORUNU

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Pınar Çatalkaya, otoparklarda engellilerin de ücret ödeyeceği konusunda karar aldığına yönelik haberlere dikkat çekti, “Geçen süre zarfında kamuoyuna UKOME’den olayı doğrulayan ya da yalanlayan herhangi bir açıklama yansımadı. Bizler Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şubesi olarak öncelikle bu iddianın gerçek olup olmadığını UKOME’in açıklamasını, gerçekse hangi gerekçeye dayandırıldığı konusunda kamuoyumuzun bilgilendirilmesini istiyoruz” dedi.

SINAV BELİRSİZLİĞİ

Dernek Başkanı Çatalkaya, özel okullara giriş sınavında 4 görme engelli öğrencinin sınava alınmadığı konusundaki habere de değindi, “Durumu kaygıyla iliyoruz.Bizler Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şubesi olarak yazıda bahsi geçen 4 görme engelli arkadaşımızın şuan ki akıbetinin ne olduğu konusunda bilgilendirme bekliyoruz” dedi.
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/haber/korler-dernegi-aciklama-bekliyor-127433.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ