Engelli Tekvandocunun Başarısı

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Ankara'da 20-21 Nisan'da engelli sporcuların katılımıyla Para-Tekvando Türkiye Şampiyonasının yapıldığı belirtildi.


İsmet Iraz Spor Salonunda 17 ilden 21 erkek 9 bayan sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada 58 kiloda mücadele eden Özsürmeli, Türkiye üçüncüsü oldu.

Kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, Özsürmeli ve antrenör Fatih Bidar'ı tebrik etti.

-Başkan Fadıloğlu Küsget esnafını ziyaret etti-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Küsget semtindeki esnafları ziyaret etti.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, KÜSGET Sanayi Sitesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Fadıloğlu, bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Daha sonra beraberindekilerle sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret eden Fadıloğlu, esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

Fadıloğlu, esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak için ziyarette bulunduklarını dile getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Fadıloğlu, şunları aktardı:

"Binayı çok güzel revize etmişler. Allah hep birlikte hayırlı hizmet yapmayı nasip etsin. İmkanlarımız dahilinde gece gündüz demeden sahada olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün esnaf kardeşlerimizle birlikte olmak istedik. Hemen hemen her sene kış ayından sonra sitenin yolların bozulması gibi alt yapı şikayetleri var. Bunları giderebilmek için esnafımızı ziyaret ettik. İnşallah hava şartları müsait olur olmaz, her sene olduğu gibi yine buradaki eksikleri gidermeye gayret göstereceğiz. Bizim herhangi bir ayrım yapmamız söz konusu değil. Bu sanayi sitesi şunun sorumluluğunda demeden yönetim ile birlikte el ele vererek esnaf arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet etmesini sağlayabilmek için faaliyetlerimizi devam ettireceğiz."

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Yayıncı: Ömer Fansa
 http://www.beyazgazete.com/haber/2013/4/24/engelli-tekvandocunun-basarisi-1769449.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ