ENGELLİ ÇOCUKLAR USTALARLA YEMEK YAPTI

Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM Profesyonel Aşçılar ve Servis Çalışanları Derneği (BASED) tarafından düzenlenen 'Bodrum Lezzet Festivali'nde usta aşçılar kıyasıya yarıştı. Usta aşçılara engelli öğrenciler de yardım etti.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bodrum Belediyesi ve BASED tarafından düzenlenen 'Bodrum Lezzet Festivali'nin 2’nci gününde de renkli görüntüler oluştu. Belediye Meydanı'nda hazırlanan mutfaklarda usta aşçılar hünerlerini sergilerken, en iyi yemekleri hazırlamak için mücadele etti. Antalya, İzmir, Muğla, İstanbul, Ankara’dan gelen usta aşçılar, tavuk, kuzu, balık, makarna ve tatlı kategorilerinde yarıştı.

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı yarışmada, usta aşçılar engelli öğrencilerle mutfağa girdi, onlara yardım etti. Yarışmada dereceye giren usta aşçılara, sonuçların belirlenmesinin ardından madalya verileceği belirtildi.

Green Beach Resort Oteli’nin Mutfak şefi Erkan Güven ve yardımcısı Hazım Akdoğan'ın hazırladığı sebze oyma standı da ilgi gördü.



NK(AÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)
http://www.haberfx.net/engelli-cocuklar-ustalarla-yemek-yapti-haber-834259/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ