Engelli basketçiler finale doğru

Garanti Bank Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol takımı, ligin son karşılaşmasında lider Ceylanpınar maçına hazırlıklarını sürdürüyor.

D Grubunda Ceylanpınar Engelliler Basketbol Kulübü ile Pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu’nda şampiyonluk maçına çıkacak olan mavi beyazlı takım, bu maçı kazanarak ligi lider tamamlamak istiyor.
Geçen hafta Mardin Kızıltepe deplasmanında rakibini 38–100 yenerek D gurubundan çıkmayı garantileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, 21 puanla lider Ceylanpınar’ın arkasında ikinci sırada yer alıyor.
Uzun ve yorucu bir lig sonunda play-off’a kalmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender, “Her iki takımda play-off’a çıkmayı garantiledi. Ancak biz kendi sahamızda rakibimiz yenerek taraftarımıza ve Gaziantep halkına şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz. Zorlu ve zevkli bir mücadelede Gaziantepli basket severleri maçımıza davet ediyoruz. Bizi desteklemelerini bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.
Bu arada, Pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu’nda saat 14.00’da oynanacak olan karşılaşma aynı zamanda engelli basketbol bölgesel liginin son karşılaşması olacak. Buradan ilk ikiye kalan takımlar, A, B ve C grubundan gelen diğer iki takımlarıyla play-off maçları oynayacak.
 http://www.guncelgazete.com/detay.php?id=56012

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ