Engelli atlete GS'den kamp desteği


Galatasaray , Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Diyarbakırlı engelli atlet Nesim Öner’in 50 günlük Antalya kampı masrafını karşılayarak jest yaptı. Sarı kırmızılı kulüp,daha önce Öner’e 2 bin TL maaş bağlamıştı.

ANLAMLI BİR DESTEK DAHA
Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde 8 yıl önce hayvan otlatırken bulduğu kara mayınının patlaması sonucu bir gözünü ve bir kolunun tamamen, diğer gözündeki görme yetisini de büyük oranda yitirerek B3 (az gören) derecesinde görme ve bedensel engelli atlet Mehmet Nesim Öner'e Galatasaray'dan ikinci anlamlı destek geldi.
Galatasaray ,daha önce  protez kol için 50 bin TL bağış yaptığı Nesim Öner'e  desteklerini devam ettiriyor.
Galatasaray ,Fransa'nın Lyon şehrinde Temmuz 2013'de yapılacak Engelliler Dünya Şampiyonası'nda katılacak olan Nesim Öner’e aylık 2 bin TL maaş bağlamıştı. Verilen bu desteğin ardından Sarı- kırmızılı kulüp, Öner’in Antalya Kemer altında yaptığı 50 günlük kamp masraflarını karşıladı.
‘DESTEĞİN KARŞILIĞINI VERECEĞİM’
Verilen bu destek karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden, Öner, “6 yıldır spor yapıyorum. Fakat böyle destek görmedim. Verilen 2 bin TL maaş ve 50 günlük kamp desteğiyle kendimi yeni spor yapmış gibi hissediyorum. Çok mutluyum, bu desteğin karşılığını en iyi dereceği alarak vereceğim” dedi.
Antalya Kemer altında  plajların bulunduğu yerde kamp yapan Nesim Öner, antrenmanların ardından soluğu denizde alıyor. Hem kamp hem tatil yapan Öner’in sevinci yüzünden okunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ