Beylikdüzü’nde Engelsiz Eğlence


Beylikdüzü Belediyesi ve İSEM işbirliği ile ilçedeki engelliler ve aileleri için düzenlenen etkinlikte vatandaşlar gönüllerince eğlenip, stres attı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) ile birlikte Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Engellerini Aşanlar Eğlence Programı” güzel görüntülere sahne oldu. Tamamı engellilerden oluşan grup, sahnede dans gösterilerini sundu ve şarkılar seslendirdi. Beylikdüzü Belediye
 Başkanı Yusuf Uzun, İSEM Müdürü Bekir Köksal, Beylikdüzü Toplum Polisi Ekipleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, sahnede hünerlerini sergileyen engellileri büyük bir coşku ile izledi. Türk Halk Müziği, Urfa sıra gecesi, bale, tango, tiyatro gibi çeşitli alanlarda düzenlenen gösteriler ise izleyiciler tarafından oldukça beğeni topladı.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İSEM Müdürü Bekir Köksal’a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu ve bu yüzden herkesin bu bilinç ile yaşaması gerektiğini ifade eden Başkan Yusuf Uzun, “Yarın hangimizin başına ne gelecek hiç birimiz bilemeyiz. Bugün çok sağlıklı olabiliriz; ancak hepimiz birer engelli adayıyız. Bu doğrultuda engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını daha da kolaylaştırmalı, bu doğrultuda hareket etmeliyiz” dedi.
İhlas Haber Ajansı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ