Ak Parti İl Başkanı Kuru, Otistik Çocukları Ve Ailelerini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, otistik çocuklar ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
AK Parti Sivas İl teşkilatının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği engelli ailelere ziyaretler aralıksız devam ediyor. Otisitik çocuğu olan aileleri evlerinde tek tek ziyaret eden İl Başkanı Burhanettin Kuru, aileler ile görüşerek çocukların eğitimi ve yaşam şartları hakkında bilgi aldı.
Ev ziyaretlerinde çocuklara yakın ilgi gösteren İl Başkanı Burhanettin Kuru, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.
AK Parti hükümetlerinin engellilerle ilgili ciddi çalışmalar yaptığını belirten AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Parti olarak yılın her ayı bu faaliyetlerimizi arkadaşlarımızla sürdürüyoruz. Her ay bir engelli grubuyla alakalı faaliyet yürütülüyor. Bu ay da otizm farkındalık ayı olarak belirlendi. Otistik çocukların okulunu ziyaret ettik. Ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Bunların yanı sıra yine toplu bir programımız olacak. Sürekliliği sağlamak önemli. Yılda bir defa hatırlamakla bu iş olmuyor" dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde otistik çocukların aileleri ise İl Başkanı Burhanettin Kuru ve AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek heyete çalışmalarında başarı dilediler.
Ziyaretlerde, AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Hüseyin Kaptan, Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Salih Öztoprak, Yönetim Kurulu üyeleri Hesna Kılınç ve Seyfettin Ocak da yer aldı.
http://www.haber01.com/sivas/ak-parti-il-baskani-kuru-otistik-cocuklari-ve-ailelerini-ziyaret-etti-h483042.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ