Engelli Atletlerin Hedefi Akdeniz Oyunları

Volkan Kaşik/İbrahim Erikan - Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımı, Mersin'de gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunları'na madalya hedefiyle hazırlanıyor.

Milli Takım, Mersin'de, 20-30 Haziran tarihlerinde organize edilecek Akdeniz Oyunları ile temmuz ayında Fransa'da düzenlenecek dünya şampiyonasına hazırlanmak amacıyla Adana'da kampa girdi. Antrenör Nuray Sev Özdemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren milli takım kadrosunda 4'ü kadın 9 sporcu yer alıyor.
Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım Antrenörü Nuray Sev Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon kamp çalışmalarına yeni başladıklarını söyledi.
Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları için sayılı günlerinin kaldığını belirten Özdemir, bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için iklim koşulları en elverişli olan Adana'da kamp düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti.
-"Biz de ülkemize uluslararası platformda madalyalar getirmek istiyoruz"-
Her şeyin yolunda gittiğini ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Özdemir, "Bu yıl Akdeniz Oyunları ve temmuz ayında Fransa'da düzenlenecek dünya şampiyonası hedeflerimiz var. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Biz de ülkemize uluslararası platformda madalyalar getirmek istiyoruz. Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekip İstiklal Marşımızı gururla okuyalım ve okutalım. Bu onuru yaşayalım ve ülkemize armağan edelim istiyoruz" dedi.
http://www.haberler.com/engelli-atletlerin-hedefi-akdeniz-oyunlari-4315371-haberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ