Vali Tapsız, Engelli Vatandaşlara Verdiği Sözü Yerine Getirdi


Kilis Valisi Süleyman Tapsız, engelli vatandaşlara verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdi.
Vali Süleyman Tapsız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Baştürk ve dernek üyelerini makamında ağırlamış ve bazı dernek üyesi engelli vatandaşlara bilgisayar sözü vermişti.

Vali Tapsız, söz verdiği engelli vatandaşlarabilgisayarlarını hediye ederken yaptığı konuşmada; teknoloji ürünlerinin yaşamı kolaylaştırması açısından önemli bir araç olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engellilerin, umutlu ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacakimkanlara kavuşturulması, devletimizin öncelikli görevleri arasında yer alıyor. Şimdilik dernek üyelerimize 3 adet bilgisayar hediye ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de engelli vatandaşlarımıza yönelik her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarını karşılama konusunda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bunu bir asli görev olarak biliyoruz."
Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri de Vali Tapsız'a, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: IHA

http://www.haberciniz.biz/vali-tapsiz-engelli-vatandaslara-verdigi-sozu-yerine-getirdi-1805721h.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ