SÖKEDE OĞLUNUN ANISINA ENGELLİ RAMPASI YAPTIRDI


Sökeli Hayırsever Mustafa Erol, 2008 yılında kaybettiği oğlu Murat Erol anısına ilçe Kaymakamlık binasında engelli rampası ve asansör yaptırdı.
Engelli ve yaşlı vatandaşların Kaymakamlık binası içinde bulunan bağlı birimler ile Kaymakamlık makamına ulaşmalarını kolaylaştıracak rampa ve asansör törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve hayırsever Mustafa Erol başta olmak üzere, Erol Ailesi, bazı köy ve mahalle muhtarları ve daire müdürleri bulundu.

“BİR AYIP ORTADAN KALKIYOR”
Konuşmasına “Bizim bir ayıbımız ortadan kalkıyor” sözleri ile başlayan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, “Engelsiz bir ülke ve yaşam için kamu hizmetleri başta olmak üzere bütün hizmetlerin açık olması engelli girişi ve asansör yapıldı ve açıyoruz. Mustafa Erol amcamız oğlunun adına böyle bir hayrı yapmak üzere kendisine söz vermiş. Böylesi anlamlı ve özel bir hayır işi yaptığı için kendisi ve ailesine teşekkür ediyorum. Engellilerimiz ve yaşlılarımız bundan böyle Kaymakamlık makamı ve bina içerisindeki tüm daire müdürlüklerine rahatlıkla ulaşabilecek” dedi.
Hayırsever vatandaş Mustafa Erol ise engelli giriş rampası ve asansörün tüm Söke’ye hayırlı olmasını diledi. Asansör açılışında İlçe Müftüsü Ahmet Yayla dua yaptırdı.

İHA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ