Öğrencilerden engellilere destek

Akşemsettin Yatılı Bölge Ortaokulu Resim Kulübü öğretmen ve öğrencileri topluma hizmet programı kapsamında sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde engelli bireylere destek olmak amacıyla 7 çuval kapak topladı.


SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ YERİNE GETİRDİLER

Yapılan kapak desteğini her yıl yaparak bu  desteği düzenli hale getirdiklerini belirten Akşemsettin Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mehmet Akça, engelli vatandaşlara değer verdiklerini göstermek ve onları hayata bağlamak için tüm öğrencilerle birlikte çalıştığını belirterek, çalışmada emeği bulunan herkese teşekkür etti.

BİR SENE İÇİNDE TOPLANDI

Resim Kulübü öğrencileri adına konuşma yapan İsmail Çağıl, 7 çuval kapağı bir sene içinde topladıklarını belirterek, engellilerin her zaman kardeşleri olduğunu, her yıl Resim Kulübü olarak engelli abla, kardeş ve ağabeylerine destek olmak amaçlı kapak topladıklarını söyledi. Çağıl, “Artık bunu gelenek hale getirdik. Eğer engelli bireylere az da olsa bu konuda desteğimiz oluyorsa ne mutlu biz öğrencilere” dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız da yapılan kapak yardımı için teşekkürlerini ileterek, “Akşemsettin Yatılı Ortaokulu, geçtiğimiz sene 7 çuval ondan önceki sene de 9 çuval toplayarak bize bu jesti yaptı. Kendilerine ve öğrencilere çok teşekkür ederim. Kimse unutmaması gerekir ki herkes bir engelli adayıdır. Bu öğrenciler bize bir tekerlekli sandalye değil de bir nevi hayat bağışlıyorlar” dedi.
http://www.manisahabergazetesi.com.tr/v2/haber-5130-Ogrencilerden-engellilere-destek.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ