KUŞADASI'NDA ENGELLİLER İKİ YÜZLÜ ADAM'I SAHNELEDİ

Engelli sanatçılardan oluşan Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu’nun sergilediği "2 Yüzlü Adam" adlı oyun izleyicileri kahkahaya boğarken diğer taraftan da duygusal anlar yaşattı.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, AK Parti Kuşadası Gençlik Kolları'nın organize ettiği, Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu'nun perdelediği oyun Kuşadası Ticaret Odası büyük salonunda yaklaşık 700 izleyiciyi büyüledi.
Oyun başlamadan önce sahneye çıkan AK Parti Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sarıgöz; “Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu %70'i bedensel engellilerden oluşan ve gittikleri il veya ilçelerde onlara destek veren engelli kardeşlerimizden oluşuyor.
Bu gün burada Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu bizlere engelli kardeşlerimizin kendi engellerini nasıl aştıklarını gösterecekler. Sanatta var olduklarını yaşadıkları her türlü olumsuzlukları sanatlarını icra ederek ortaya koyan kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum.
Bizlerde sosyal sorumluluk bilinci ile engelli kardeşlerimizin güncel hayatta yaşadıkları olumsuzlukları mizahi olarak aktardıkları bu oyunda engellilerin kent mimarisinden kaynaklanan sorunlarını ayrıca kronikleşen ve engellileri anlayamama engelimizi mizahi yolla bizlere hatırlatan bu güzel oyunu beğeneceğinizi umuyorum. Böyle güzel bir oyunu izlemeye gelmek ile engellileri anlayamama engelini hep birlikte aşacağımıza inancım daha da güçlendi” dedi.
Büyük beğeni toplayan oyunun ardından Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu ekibine çiçek veren AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara oyunu izlerken hem güldüğünü hem de duygusal anlar yaşadığını ifade ederek sanatçılara ve oyunu izlemeye gelen misafirlere teşekkür etti.
(e-ha)
http://www.e-haberajansi.com/kusadasinda-engelliler-iki-yuzlu-adami-sahneledi-177912.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ