Kuşadası Ak Gençlik"ten Anlamlı Etkinlik

AK Parti Gençlik Kolları Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği etkinlikte engelli sanatçıların sahnelediği tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

Kolları Kuşadası Gençlik Kolları Teşkilatının düzenlemiş olduğu engelli sanatçılardan oluşan Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu’nun sergilediği "2 Yüzlü Adam" adlı oyun izleyicileri kahkahaya boğarken diğer taraftan da duygusal anlar yaşattı.

Engelli sanatçılarının sergilediği oyun Kuşadası Ticaret Odası yaklaşık 700 kişilik büyük salonda oynandı.

Büyük bir kalabalığa karşı oynanan oyunda yer alan sanatçılara teşekkür eden Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sarıgöz, “Birlik Engelliler Sanat Tiyatrosu bizlere engelli kardeşlerimizin kendi engellerini nasıl aştıklarını gösterdiler. sosyal sorumluluk bilinci ile engelli kardeşlerimizin güncel hayatta yaşadıkları olumsuzlukları mizahi olarak aktardıkları bu oyunda engellilerin kent mimarisinden kaynaklanan sorunlarını ayrıca kronikleşen ve engellileri anlayamama engelimizi mizahi yolla bizlere hatırlattı. Sanatta var olduklarını yaşadıkları her türlü olumsuzlukları sanatlarını icra ederek ortaya koyan kardeşlerimizi kutluyorum. Bugün bu burada bu organizasyonla engellileri anlayamama engelini hep birlikte aşacağımıza inancım daha da güçlendi” dedi.

Aydın İl Gençlik Kolları’nın da katıldığı organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner de, “Böyle anlamlı bir etkinlikte olmaktan gurur duyuyorum. Engelli vatandaşlarımızın aslında engelleri aştıklarını bugün bu oyunla bir kez daha şahit olmuş olduk. Engellerin engel olmadığını bize bir kez daha hatırlatan tiyatro ekibine ve bu anlamlı etkinliği düzenleyen Kuşadası Gençlik Kolları Teşkilatıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ