Kırklareliden Kısa Kısa - Babaeskide Engelli Vatandaşların Aileleri Suyu İndirimli Tarifeden Kullanabilecek


Babaeski Belediyesi'nce uygulanacak kampanya kapsamında kentteki engelli vatandaşların aileleri suyu indirimli tarifeden kullanabilecek.
Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, engelli vatandaşların ailelerine şebeke suyunun indirimli tarifeden verileceğini belirtti.

Uygulamadan yaralanmak isteyen engelli vatandaşların ailelerinin belediyeye başvurması gerektiğini ifade eden Hacı, "Babaeski Belediyesi her zaman vatandaşlarının yanındadır. İlçemiz için tarihi kararlara imza atarken ilçemizde uygulanan bazı kararlardaki eksiklikleri de gidermeye çalışmaktayız. Bu kapsamda sadece engelli vatandaşlarımızın yararlanabildiği indirimli su tarife ücretlerinde belediye meclisimizin kararı ile değişikliğe gittik. Böylece kampanyayla engelli vatandaşlarımızın ailelerine yardımda bulunmuş olduk" diye konuştu.
-KLÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi-
Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi logosunu belirledi.
Merkezin Müdürvekili Yard. Doç. Dr. Bahtiyar Dursun, yaptığı yazılı açıklamada, her yaştan ve meslek grubundan insanları temsil eden insan figürleriyle öğrenmenin yaşı olmadığını simgelemek amacıyla kitap sayfasından oluşan bir logo belirlediklerini belirtti.
Hayat boyu öğrenme ilkesiyle hareket ettiklerini aktaran Dursun, toplumun eğitim ihtiyaçlarını karşılayan bir birim olarak hizmet verdiklerini kaydetti.
Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak: AA
http://www.haberciniz.biz/kirklareliden-kisa-kisa-babaeskide-engelli-vatandaslarin-aileleri-suyu-indirimli-tarifeden-kulla-1810152h.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ